Samyang-europe.com


Samyang Optics tvrtka je osnovana 1972. Od tog dana Samyang Optics stekla je vrlo visoku poziciju u segmentu optike zahvaljujući proširenju proizvodnog asortimana. Samyang Optics se bavi proizvodnjom najkvalitetnijih optičkih stakala, industrijske optike, teleskopa, objektiva i filtera.

Samyang je također poznat i kao dobavljač optike visoke klase za potrebe industrijskih televizijskih sistema (CCTV). Kroz više od 10 godina tvrtka se pozicionirala u proizvodnji objektiva. Širok raspon ručno kontroliranih objektiva i univerzalnost, kada je riječ o sustavima od najvećih proizvođača fotoaparata, osigurava brz i stabilan razvoj. To je povezano s rastom povjerenja klijenata koji su prepoznali vrijednost i kvalitetu Samyang objektiva.

Danas Samyang objektivi nude jedinstven omjer između cijene i dobivene kvalitete. Proizvodne tehnologije koje uključuju višestruka ispitivanja i dizajnerske inovacije, pozitivno se odražavaju na Samyangov uspjeh na svijetskom tržištu. Samyang objektivi se proizvode sa vrlo dobrom optičkom kvalitetom, što je izuzetno važno za amaterske i profesionalne fotografe, zadržavajući atraktivne cijene - u mnogim slučajevima su i puno bolji od proizvoda renomiranih proizvođača kao što su Canon, Nikon, Sony, Pentax i Olympus.

Kvalitete objektiva su potvrđene u brojnim testiranjima. Također se preporučuju i od strane korisnika koji su ih već kupili.

Samyang proizvodi iz dana u dana sve više obilježava svoju poziciju na svijetskom tržištu fotografije. Razvoj i kvaliteta su dvije najvažnije vrline za Samyang. Tvrtka se ne boji hrabrih rješenja i ponude. Iskreno Vas pozivamo da se upoznate sa Samyang proizvodima. Ekskluzivni distributer Samyang objektiva na Hrvatskom tržištu je CANOSA


NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understood